Facebook Eskiye Döndü Gizlilik Ayarları Değişti!

Facebook kullanıcıları dikkat!

Sosyal ağ platformu olan Facebook kullanıcıların şikayetleri üzerine gizlilik ayarlarını tekrar güncelledi.

Facebook’a yeni kayıt olan üyeler bir paylaşım yazısı paylaşmak veya fotoğraf paylaşmak istediklerinde herkese açık olarak paylaşım yapıyordu, mecburen ayarları kendiniz ”Arkadaşlar” şeklinde ayarlamanız gerekiyordu.

Son düzenlenen gizlilik ayarlarıyla beraber Facebook’a yeni kayıt olan üyeler artık sadece arkadaşlar seçeneğiyle durum veya fotoğraf paylaşmaya başlıyor.

Bu seçenek istenirse herkese açık olarak ayarlanabilir veya sadece ben diye seçenekleri sonradan değişitirilebilir.

Facebook yaptığı gizlilik ayarında tek bunu değiştirmeklede kalmadı, gizlilik ayarlarına girildiğinde kullanıcıyı uyarıyor ve ”bu paylaşımı kimler görsün ?” diye bir soru soruyor.

Özellik şu an için tüm kullanıcılara sunulmasada yakın zamanda herkes için aktif edilecek.

Kaynak: Veteknoloji.com

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir